Vols tenir un stand a la 3a edición de la Fira del llibre conscient i local de les Preses? 

La Fira del llibre Local i Conscient sorgeix de la voluntat de potenciar un seguit de valors dins del sector editorial.
Te’ls presentem:
  LA FIRA DE LES EDITORIALS INDEPENDENTS Aquesta fira neix per donar espai i veu a les editorials petites. Les que publiquen només aquells títols en que creuen, que donen veu als autors i autores pel que han de dir, no exclusivament pel seu renom. Les que acompanyen els seus títols i els donen temps per respirar i créixer. Les que creuen que editar és més un art que un negoci.

Per això aquesta fira és exclusiva per a editorials independents.
 

LA FIRA DE LES LLIBRERIES LOCALS Aquesta fira creu en les llibreries locals. Les que cuiden i trien què traspassa les seves portes. Les que saben suggerir, acompanyar i aconsellar. Les que són precursores i vocacionals. Les que creuen en la literatura i el pensament crític per sobre de les vendes. Per això en aquesta primera edició, apostem per les llibreries de La Garrotxa i estan totes convidades a participar-hi.  
 

LA FIRA DE LA PRODUCCIÓ LOCAL Aquesta fira vol fomentar la producció i el consum conscient dins del sector editorial. Vol reflexionar sobre la incongruència i les conseqüències d’una producció desmesurada i deslocalitzada. També vol recolzar el talent i el teixit creatiu i empreserial local, perquè és el que té sentit. Per això en aquesta fira només es podran vendre i exposar llibres impresos en el seu territori de distribució.  
 

LA FIRA DE LA SOSTENIBILITAT Aquesta fira pretén ser un punt de reflexió i diàleg sobre el respecte cap al nostre planeta i la gestió dels seus recursos, en especial sobre el procés productiu editorial, però també sobre les conseqüències de la desmesurada despreocupació de l’espècie humana. Per això, es valoraran i seran benvingudes totes aquelles pràctiques de cura de l’entorn que les editorials i llibreries participants puguin aportar.  
 

LA FIRA DE LA CULTURA Aquesta fira no vol ser només una fira d’entreteniment i venda, sinó una oportunitat per gaudir de l’art, la literatura, la cooperació, el pensament crític i tots aquelles valors que ajudent a generar un imaginari d’una vida que valgui la pena viure. Per això, presentarà esdeveniments de diversa índole i demana que els llibres que en formin part contribueixin a fer realitat aquest anhel.